وقتی ماوس کامپیوتر شما خراب می شود ، بطور معمول پس از کمی ور رفتن با آن و اطمینان از اینکه دیگر کار نخواهد کرد، آنرا خارج کرده و کنار گذاشته و به اولین و نزدیکترین فروشگاه کامپیوتر رفته و یک ماوس جدید خریداری میکنید و منبعد آن ماوس جدید شما خواهد بود و تمام! احتمالا اینکار اگر واقعا بخواهید آنرا انجام دهید یک ساعت طول خواهد کشید.
خودرو ها نیز معمولا پس از مدتی خراب می شوند و نیاز به تعویض پیدا خواهند کرد. اما مردم – به غیر از عده ای از آقا زاده های دارای ژنِ خوب – هرگز مانند روشی که ماوس می خرند ، خودرو را نمی خرند! شما هرگز از خواب بیدار نمیشوید و بلافاصله تصمیم به خرید خودرو نمیگیرید تا بخواهید به نمایشگاه خودرو رفته و در کمتر از یک ساعت خودرو جدید خود را خریداری کنید.
مطالعات میدانی در خارج از کشور نیز این مورد را تائید می نماید. بر اساس این مطالعات در سال های اخیر حدود 80 درصد از خریداران خودرو از اینترنت برای تحقیق در مورد خرید خودرو جدید استفاده میکنند و بطور متوسط 14 ساعت را بدین ترتیب صرف میکنند و همچنین بطور متوسط 4 ماه طول می کشد تا برند و مدل خودرو را انتخاب کنند.
خودروهای جدید کمی متفاوت هستند. برای اکثر افراد ، خرید یک خودرو جدید دومین خرید بزرگ آنها در زندگی پس از خرید مَسکن محسوب می شود. شما باید برای اینکار چنین میلیون تومان از درآمد و پس انداز خود را صرف این موضوع کنید.
به همین دلیل است که گرفتن این تصمیم بسیار حائز اهمیت است. و بایستی تصمیمی هوشمندانه و اقتصادی را بگیرید.
اتو کارشناس، راهکارهای مربوط به خرید خودرو را در قالب 8 مقاله تقدیم شما می نماید. قسمت نخست:
-
بودجه خود را مشخص کنید
قبل از اینکه دست به هر کاری بزنید، لازم است تا بدانید بودجه و پولی که برای خرید خودرو جدید در نظر دارید چقدر است. همچنین باید در نظر بگیرید که آیا میخواهید مانند عده کمی از افراد یک خرید نقدی را انجام دهید ویا مانند عده بیشتری از افراد بصورت اعتباری، اقساطی یا لیزینگی خودرو خود را بخرید.
چنانچه پرداخت شما نقدی باشد، راه هموار تری را دارید. تنها کافیست مواردی مانند هزینه های مالیات، بیمه، تعمیرات، ارتقا آپشن ها و …
درصورتیکه میخواهید خودرو را بصورت لیزینگ و یا قسطی خریداری کنید، لازم است تا دقیقا بدانید که برای اینکار در هر ماه چقدر میخواهید هزینه کنید. در این مورد هم لازم است تا هزینه های بیمه، مالیات، تعمیرات، ارتقا و … را نیز در نظر بگیرید؛ و همچنین در نظر داشته باشید که هزینه های سوخت نیز فاکتور کوچکی نخواهد بود.
وقتی تصمیم گرفتید که در هر ماه چه هزینه ای را میتوانید پرداخت کنید، لازم است بررسی کنید که این شرایط به چطور میتوانید تبریل به یک خودرو مناسب نمایید.
در قسمت های بعدی از مقالات ” هشت تصمیم مهمی که باید قبل از خرید خودرو بگیرید ” در خصوص موارد بیشتری با هم صحبت خواهیم کرد.
موضوع قسمت دوم : نیاز های خود از یک خودرو را تشخیص دهید و مشخص کنید