کارشناسی خودرو اتو کارشناس

0912 7993 912 | 021 777 22 116
  • No products in cart.
  • صفحه اصلی
  • کارشناسی خودرو در محل
    • درخواست کارشناسی خودرو
    • خودرو های کارشناسی شده
    • نمونه کارشناسی کامل خودرو
  • مشاوره تلفنی خرید خودرو
  • فروش خودرو
    • درخواست فروش
  • آموزش و اخبار
    • راهنمای خرید خودرو دست دوم
    • مطالب فنی و آموزشی خودرو
    • اخبار خودرو
  • تماس با ما
اتو کارشناساطمینان در خرید خودرو

Blog

یکشنبه, 18 خرداد 1399 / منتشر شده در اخبار خودرو

تکمیل 200 طرح نیمه تمام با متوسط پیشرفت فیزیک بالای 86 درصد در دستور کار است/ ایجاد 8500 فرصت شغلی با بهره برداری 47 طرح نیمه تمام در مناطق کمتر برخوردار

Rate this post

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از شاتا، علیرضا هادی در خصوص تکمیل طرح‌های نیمه تمام در گفتگوی 18:30 شبکه خبر بیان کرد: طرح‌های نیمه تمام به طرح‌هایی که از بدو دریافت مجوز تا مرحله تکمیل و رسیدن به پروانه بهره‌برداری هستند، اطلاق می‌شود.

وی ادامه داد: 69 هزار و 900 طرح دارای مجوز داریم که از این تعداد 28 هزار و 500 طرح دارای پیشرفت کاری هستند و بقیه فاقد پیشرفت هستند و بتازگی مجوز خود را اخذ کرده اند.

مدیرکل دفتر امور طرح‌های وزارت صمت اضافه کرد: از مجموع طرح‌های دارای پیشرفت فیزیکی نیز، 12 هزار و 700 طرح دارای پیشرفت فیزیکی 60 درصد و 3 هزار و 900 طرح نیز پیشرفت فیزیکی 80 درصد دارند.

هادی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: طرح‌ها بر اساس اثربخشی راه اندازی و تکمیلشان به دسته‌بندی‌های ملی و مهم تقسیم می شوند. برخی طرح‌ها در حوزه اشتغال، سرمایه گذاری و کاهش واردات اثربخشی زیادی دارند که اولویت تکمیل این طرح ها نیز به مراتب بیشتر است.

وی اضافه کرد: 200 طرح بزرگ از مجموع طرح‌ نیمه تمام با شاخص‌هایی از جمله تامین نیاز داخل و کاهش واردات، تکمیل زنجیره ارزش، افزایش صادرات غیرنفتی و توسعه مناطق کمتر برخوردار متمایز شده است که تکمیل آن‌ها دارای اولویت است و باعث ایجاد شغل برای 41 هزار نفر خواهد شد.

مدیرکل دفتر امور طرح‌های وزارت صمت با بیان اینکه تکمیل طرح هایی که در نقاط گلوگاهی و کلیدی زنجیره ارزش واقع شده اند برای ما دارای اولویت است، گفت: با تکمیل و راه اندازی طرح‌های نیمه تمام در چند سال گذشته داریم از خام فروشی فاصله می گیریم و افزایش صادرات غیرنفتی در زنجیره ارزش برای ما بسیار مهم است.

همچنین بخوانید:   بالاترین سهم تولید خودرو در کشور در دستان «ایران‌ خودرو» 

هادی یادآوری کرد: حدود 66.6 درصد از صادرات کشور در سال 1396 مربوط به بخش صنعت بوده و در سال 1398 این رقم به حدود 88 درصد رسیده است که نشانگر افزایش سهم محصولات صادراتی بخش صنعت بوده است.

وی افزود: در همان سال(1396) 4.6 درصد از صادرات مربوط به بخش معدن بوده است که مواد خام محسوب می‌شود و سهم صادرات مواد خام در سال 1398 به 3 درصد کاهش یافته است که این روند همچنان رو به کاهش است و به خصوص در سال 1399 این روند با شیب بیشتری رو به کاهش خواهد بود.

مدیرکل دفتر امور طرح‌های وزارت صمت در خصوص 200 طرح دارای اولویت تکمیل، ادامه داد: این طرح‌ها بصورت متوسط بالای 86 درصد پیشرفت فیزیکی دارند و بیش از 96 درصد سرمایه گذاری این طرح‌ها مربوط به مردم و بنگاه های بزرگ و بخش خصوصی است و 169 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری ( بر اساس نرخ ارز پایان سال 1398) در این طرح‌ها شده است.

هادی گفت: برای تکمیل این 200 طرح منتخب حدود 10 هزار میلیارد تومان منابع دیگر لازم داریم که با همت بانک مرکزی، صندوق توسعه ملی و مشارکت بخش خصوصی در جذب سرمایه مورد نیاز ، شاهد بهره برداری از این طرح های بزرگ خواهیم بود.

وی اضافه کرد: دیگر طرح‌های نیمه تمام نیز به صورت مداوم رصد و پایش می‌شود و گزارش این رصد ارایه می‌شود.

مدیرکل دفتر امور طرح‌های وزارت صمت بیان کرد: از مجموع این 200 طرح منتخب مهم و ملی، 47 طرح در مناطق کمتر برخوردار است که با تکمیل آن‌ها حدود 8 هزار و 500 شغل در این مناطق ایجاد می شود.

همچنین بخوانید:   خودرو ام‌جی 350 دارم و لنت‌ترمزهای آن را به‌تازگی تعویض کرده‌ام؛ اما از همان روز نخست، هنگام ترمزگیری صدایی نامتعارف از چرخ‌ها به‌گوش می‌رسد؛ علت چیست؟

هادی گفت: این طرح ها در حوزه‌هایی از جمله نساجی، نفت و پتروشیمی، دارویی و بهداشتی، زیربنایی، سلولزی، غذایی، خودرو، ماشین سازی و تجهیزات و صنایع معدنی هستند.

وی تصریح کرد: مردم نباید نگران آمار بالای طرح‌های نیمه تمام باشند چرا که سرمایه گذاری در کشور و وجود این طرح‌ها پتانسیل بزرگی محسوب می‌شود.

Source link

تگ: اخبار خودرو, خبر خودرو, طرح, قیمت خودرو, وزارت صمت

مطالبی که ممکن است بخواهید بخوانید:

محدوده طرح ترافیک لندن چگونه کنترل می شود؟
تولید خودرو جدید لیفان X70 در ایران آغاز شد
جزئیات سهمیه کارت‌های سوخت جدید و المثنی

این مطلب را به اشتراک بگذارید.

آخرین مطالب

  • قیمت کارخانه ای محصولات ایران خودرو – آبان 1400

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • روزنامه دنیای خودرو – شماره 1534

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، روزنامه دنیای خود...
  • لوسید ایر در یک نمایشگاه خودرو ظاهر می شود+ویدئو

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، گروه بین الملل: ی...
  • افزایش عرضه مواد اولیه راهکاری اساسی در کنترل قیمت خودرو است

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش خبر...
  • اطلاعیه ایران‌خودرو درباره بازگشت قیمت محصولات

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش خبرخودرو...
  • نمایش عمومی فیس لیفت فورد فوکوس مدل 2022 در نمایشگاه خودرو زوریخ

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، گروه بین الملل: پ...
  • افزایش قیمت خودرو منتفی شد

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • نخستین خودرو برقی چینی در اسپانیا عرضه می‌شود

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • نرخ ارز صرافی ملی امروز جمعه ۲۱ آبان

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش تجارت‌نی...
  • ایران خودرو

    آخرین موعد فروش فوری ایران خودرو (لینک) / تکلیف قیمت‌ها چه می‌شود؟

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش تجارت‌نی...
  • افزایش تولید روزانه ایران‌خودرو به دو هزار و ۵۰۰ دستگاه

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • خیز نیم‌تریلیون دلاری خودرو‌های برقی

    خیز نیم‌تریلیون دلاری خودرو‌های برقی

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، روزنامه همشهری: چ...
TOP