کارشناسی خودرو اتو کارشناس

0912 7993 912 | 021 777 22 116
  • No products in cart.
  • صفحه اصلی
  • کارشناسی خودرو در محل
    • درخواست کارشناسی خودرو
    • خودرو های کارشناسی شده
    • نمونه کارشناسی کامل خودرو
  • مشاوره تلفنی خرید خودرو
  • فروش خودرو
    • درخواست فروش
  • آموزش و اخبار
    • راهنمای خرید خودرو دست دوم
    • مطالب فنی و آموزشی خودرو
    • اخبار خودرو
  • تماس با ما
اتو کارشناساطمینان در خرید خودرو

Blog

دوشنبه, ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ / منتشر شده در اخبار خودرو

فروش ۱۰ درصد خودرو بالای نرخ کارخانه منتفی شد

به گزارش تجارت‌نیوز، سعید موتمنی، رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو در این باره اظهار کرد: هیچ مصوبه‌ای در این مورد به ما ابلاغ نشده و زمانی که این مسئله را از مسئولان مربوطه پیگیری کردیم به ما گفتند که اجرای این طرح مخالفینی دارد و فعلا اجرایی نمی‌شود.

وی با بیان اینکه ما تابع قانون و مصوبات هستیم، افزود: اگر این مصوبه اجرایی می‌شد اثر مثبتی در بازار و کنترل قیمت‌ها داشت.

محمدرضا تابش، رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان در مورد عدم اجرای مصوبه ۱۰ درصدی فروش خودرو گفت: پیشنهاد سازمان حمایت در مورد قیمت خودرو این بود که ۱۰ درصد بالاتر از قیمت مصوب خودرو به عنوان منشأ تعزیر در نظر گرفته شود که این موضوع به کمیته‌های مربوطه ارسال شده و در دست بررسی است.

وی با بیان اینکه اما دیدگاه‌های متفاوتی در این باره وجود دارد، افزود: برخی معتقدند که قیمت مصوب برای خودرو وجود دارد بنابراین قیمت‌های بازاری باید بر مبنای عرضه و تقاضا باشد اما سازمان حمایت در این خصوص معتقد است که باید سقف قیمت در بازار تعیین شود.

به گفته تابشژ این موضوع پس از نهایی شدن در کمیته‌های مربوطه به ستاد تنظیم بازار ارسال و تصمیم نهایی در آنجا اتخاذ خواهد شد.

 به نظر می رسد یکی از دلایل عدم اجرای مصوبه فروش خودرو ۱۰ درصد بالاتر از نرخ کارخانه این است که عده‌ای از جمله خودروسازان مخالف اعلام قیمت جدید خودروها بر مبنای نرخ‌های اعلامی شورای رقابت هستند و منتظرند تا با گذشت یک یا دو ماه قیمت‌گذاری مجدد برای خودروها بر مبنای نرخ تورم جدید صورت گیرد، چرا که ممکن است قیمت‌هایی که در شرایط فعلی برای خودروها اعلام می‌شود کمتر از قیمت‌هایی باشد که خودروسازان در سال گذشته در فروش خود اعمال کرده‌اند و این به معنی بدهکار شدن خودروسازان به خریداران سال قبل باشد.

همچنین بخوانید:   جزئیات طرح پیش فروش جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد

 خیز دوباره قیمت خودرو در بازار

در شرایطی که دستورالعمل و برنامه مشخصی برای مدیریت بازار خودرو وجود ندارد و کنترل بازار فقط به صدور فرمان و دستوراتی که اجرایی نمی‌شوند، محدود شده است شاهد خیز دوباره قیمت‌ها در بازار هستیم به طوری که قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ که هفته گذشته به ۱۱۷ میلیون تومان رسیده بود، حالا ۱۰ میلیون تومان افزایش یافته و در بازار به ۱۲۷ میلیون تومان رسیده است. همچنین پژو ۲۰۶ تیپ ۵ در بازار با رشد قیمت ۹ میلیون تومانی، امروز با نرخ ۱۵۹ میلیون تومان عرضه می‌شود.

در عین حال، سمند ال ایکس افزایش قیمت ۹ میلیون تومانی را طی روزهای اخیر تجربه کرده و حالا در بازار با قیمت ۱۲۳ میلیون تومان عرضه می شود. قیمت پژو پارس نیز با افزایش ۱۰ میلیون تومانی طی هفته گذشته، در حال حاضر با قیمت ۱۳۷ میلیون تومان در بازار ارائه می‌شود.

پژو ۴۰۵ نیز رشد قیمت ۶ میلیون تومانی را داشته و قیمتش در بازار به ۱۱۵ میلیون تومان رسیده است.

در مورد قیمت پراید نیز باید به رشد ۳ میلیون تومانی طی روزهای اخیر اشاره کنیم، در حال حاضر هر دستگاه سایپا ۱۳۱ با قیمت ۷۰ میلیون تومان در بازار عرضه می‌شود. تیبا معمولی نیز با رشد قیمت ۶ میلیون تومانی، حالا با قیمت ۸۱ میلیون تومان به مشتریان عرضه می‌شود. قیمت تیبا ۲ نیز طی یک هفته گذشته ۴ میلیون تومان افزایش یافته و به ۸۹ میلیون تومان رسیده است.

این رشد قیمت‌ها در حالی اتفاق افتاده که به گفته فعالان بازار خودرو، تقاضایی برای خرید در بازار وجود ندارد ولی قیمت ها همچنان صعودی است.

همچنین بخوانید:   با تدبیر در پیش فروش خودرو، آرامش به بازار خودرو بازمی گردد

احمد مرادپور، یکی از فعالان بازار خودرو در این مورد گفت: با توجه به اینکه خودروهای فروش فوقالعاده و همچنین پیش فروش شده تا یک سال آینده امکان معامله در بازار ندارند، فعلا خودروی زیادی به بازار تزریق نخواهد شد و همین مسئله باعث شده تا فروشندگان در بازار تصور کنند که قیمت‌ها فعلا نمی شکند و  در نتیجه نرخ بالا برای خودروهایشان اعلام می‌کنند.

 رونق فروش خودروهای کارتکسی

در وضعیتی که عرضه خودرو با نرخ کارخانه با محدودیت روبه‌رو است و متقاضیان برای خرید آن باید هفت خوان را پشت سر گذاشته و شانس خود را در قرعه‌کشی امتحان کنند، عرضه خودروهای کارتکسی (خودروهایی که پلاک آنها به اسم هیچ شخصی نخورده است) توسط دفاتری که فعالیت شفافی ندارند هم قابل توجه است.

موتمنی، رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو در این مورد با بیان اینکه همکاران ما با خودروهای ایرانی بیگانه شده‌اند، گفت: ما نمی‌دانیم خودروهای صفر ایرانی از کجا می‌آیند و کجا فروخته می‌شوند؟ در حال حاضر در نمایشگاه‌های مجاز فروش خودرو، فقط تعداد محدودی خودروی صفر داخلی وجود دارد ولی شاهد فروش خودروهای کارتکسی توسط دفاتر غیرمجاز هستیم به طوری که به صورت زیرزمینی این خودروها را به مردم می‌فروشند.

وی افزود: ممکن است امروز یکی از این دفاتر را تعطیل کنند اما دو روز بعد در جای دیگری به کار خود ادامه می‌دهد. در حال حاضر این دفاتر با احتیاط زیاد کار می‌کنند و در آگهی خود حتی دیگر آدرس نیز قید نمی‌کنند، بلکه پس از چندبار تماس که مطمئن شدند خریدار از نهادهای نظارتی یا اتحادیه نیست، با فرد متقاضی خرید خودرو قرار می‌گذارند و آدرس می‌دهند.

همچنین بخوانید:   کاهش 100 تومانی قیمت دلار و یورو / دومین نرخ ارز صرافی ملی 99/8/21

وی در عین حال نسبت به کلاهبرداری برخی از این دفاتر نیز هشدار داد و گفت: ممکن است برخی از آنها پول خودرو را از مردم بگیرند و بگویند چند روز دیگر خودرو را تحویل می‌دهیم ولی در نهایت خودرویی هم به مشتری تحویل ندهند.

منبع: فارس

Source link

تگ: اخبار خودرو, خبر خودرو, قیمت خودرو

مطالبی که ممکن است بخواهید بخوانید:

ادامه تولید لینکلن کانتیننتال | خبر خودرو
سوء مدیریت باعث مشکلات حوزه خودرو شده است/ انحصار مدیریتی در خودروسازها باید شکسته شود
قیمت طلا و سکه امروز 3 آذر ماه 99 چقدر شد؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را به اشتراک بگذارید.

آخرین مطالب

  • تولید زایرس LP1200 استرادا | خبر خودرو

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، گروه بین الم...
  • نصب نشدن نرخنامه در تعمیرگاه‌های خودرو تخلف است

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • طرح تبدیل حواله‌های ایران خودرو به سایر محصولات – دی 99

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • پیش فروش خودرو جدید تارا از روز شنبه آغاز خواهد شد

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • قیمت کارخانه ای محصولات ایران خودرو ویژه دی ماه 99

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • قیمت جدید دلار / دومین نرخ ارز صرافی ملی ۹۹/۱۰/۱۸

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش تجارت‌نی...
  • دلار باز هم ارزان شد / سومین نرخ ارز صرافی ملی ۹۹/۱۰/۱۸

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش تجارت‌نی...
  • قیمت دلار و یورو اعلام شد / نرخ ارز صرافی ملی ۹۹/۱۰/۱۸

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش تجارت‌نی...
  • سیزدهمین دوره حراج تهران

    سیزدهمین دوره حراج تهران | خبر خودرو

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، باشگاه خبرنگاران ...
  • مجلس مخالف آزادسازی قیمت خودرو است

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش خبرخودرو...
  • افزایش دوباره قیمت ترایتون | خبر خودرو

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، گروه بین الملل:قی...
  • ورود مجلس به شیوه جدید قیمت گذاری خودرو توسط شورای رقابت

    ورود مجلس به شیوه جدید قیمت گذاری خودرو توسط شورای رقابت

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، سخنگوی کمیسیون صن...

اطلاع از تازه ترین مطالب و اخبار در ایمیل شما:

TOP