کارشناسی خودرو اتو کارشناس

0912 7993 912 | 021 777 22 116
  • No products in cart.
  • صفحه اصلی
  • کارشناسی خودرو در محل
    • درخواست کارشناسی خودرو
    • خودرو های کارشناسی شده
    • نمونه کارشناسی کامل خودرو
  • مشاوره تلفنی خرید خودرو
  • فروش خودرو
    • درخواست فروش
  • آموزش و اخبار
    • راهنمای خرید خودرو دست دوم
    • مطالب فنی و آموزشی خودرو
    • اخبار خودرو
  • تماس با ما
اتو کارشناساطمینان در خرید خودرو

Blog

جمعه, ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ / منتشر شده در اخبار خودرو

جزییات طرح سهمیه بندی بنزین سرانه خانوار

به گزارش بخش خبری اتوکارشناس،

به گزارش «اخبار خودرو» به نقل از تسنیم، احمد امیرآبادی فراهانی با اشاره به “طرح سهمیه‌بندی بنزین سرانه خانوار”  در صحن علنی مجلس به صورت عادی اعلام وصول شد، اظهار کرد: براساس این طرح ماهانه به هر فرد ۳۰ لیتر بنزین سهمیه‌ای پرداخت خواهد شد که به کارت سرپرست خانوار واریز می‌شود، و سرپرست فرصت دارد تا پایان ماه آن را مصرف کند.

وی ادامه داد: اگر مقداری از سهمیه باقی بماند زمانیکه دولت می‌خواهد کارت سرپرست را مجدد شارژ کند، موظف است کل باقی مانده آن را براساس قیمت ۹۰ درصد فوب خلیج فارس خریداری و به حساب سرپرست واریز کند که زیرساخت‌های این طرح توسط شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی آماده شده است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در این طرح قیمت سی.ان.جی و گازوئیل گران نخواهد شد، افزود: تاکید داریم که سرانه مورد نیاز حمل و نقل عمومی گران نشده و سهمیه بنزین هم به تاکسی‌ها تعلق گیرد.

وی افزود: اگر نفت گران شود و قیمت فوب افزایش پیدا کند کسی که مصرف بنزین کمتری دارد پول بیشتری دریافت خواهد کرد. ما بنزین به کسی نمی‌دهیم بلکه یارانه بنزین می‌دهیم.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اثر تورمی اجرای این طرح گفت: براساس بررسی مرکز پژوهش‌های مجلس اثر تورمی این طرح در دهک‌های بالا ۴ درصد بوده و در دهک‌های پایین حتی ضریب جینی را بهبود می‌بخشد. برخی دنبال این طرح را قبول ندارند، لذا می‌گویند که هرکسی باید به پمپ بنزین مراجعه کند و سهم خود را در گالن بگیرد اما اینگونه نیست.

همچنین بخوانید:   معرفی پورشه «718» جدید مدل 2021 با تغییرات گسترده

وی با بیان اینکه پیش‌بینی شده ۲۰درصد از درآمد دولت از این طریق به گازسوز کردن تاکسی‌ها و وانت‌بارها اختصاص یابد،‌ البته به آن‌ها فرصت داده می‌شود تا خودرو خود را گازسوز کنند تا کرایه‌ها گران نشود، توضیح داد: ۲۰درصد از این درآمد نیز به مردم اختصاص می‌یابد تا خودرو خود را گازسوز کنند که این مبلغ به صورت وام خواهد بود. ۶۰ درصد باقیمانده نیز برای اشتغال‌زایی در اختیار دولت قرار خواهد گرفت. پیش‌بینی می‌کنیم با اجرای این طرح ۱۰ تا ۱۵ میلیون لیتر کاهش مصرف خواهیم داشت.

امیرآبادی در پاسخ به این سؤال که چنین شرایطی در طرح هدفمندی یارانه‌ها هم پیش‌بینی شده بود اما آنگونه که باید به بخش‌های لازم اختصاص پیدا نکرد، گفت: در طرح هدفمندی یارانه‌ها قانون به درستی اجرا نشد، رئیس‌جمهور وقت در این طرح به همه یارانه داد، در حالی که ۵۰ درصد این طرح اختصاص یارانه نقدی بود.

عضو هیات رئیسه مجلس  به خانه ملت گفت: در این طرح به کسی یارانه مستقیم پرداخت نمیشود که با کمبود منابع مالی روبرو شویم، بلکه به هر فرد ۳۰ لیتر بنزین تعلق میگیرد که به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شود، سرپرست می‌خواهد این بنزین را مصرف کند یا اجازه دهد دولت بفروشد، تصمیم با خودش است.

Source link

تگ: اخبار خودرو, خبر خودرو, سهمیه‌بندی بنزین, قیمت خودرو

مطالبی که ممکن است بخواهید بخوانید:

نقدینگی قطعه‌سازان تامین می‌شود – اخبار خودرو
غائله بنزین را جمع کردیم و فروشگاه‌ها نیز علیرغم شرایط پر از کالا بود/ رشد صنعت فولاد علیرغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا
قیمت خودرو متناسب با نرخ ارز کاهش یابد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را به اشتراک بگذارید.

آخرین مطالب

  • تولید زایرس LP1200 استرادا | خبر خودرو

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، گروه بین الم...
  • نصب نشدن نرخنامه در تعمیرگاه‌های خودرو تخلف است

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • طرح تبدیل حواله‌های ایران خودرو به سایر محصولات – دی 99

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • پیش فروش خودرو جدید تارا از روز شنبه آغاز خواهد شد

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • قیمت کارخانه ای محصولات ایران خودرو ویژه دی ماه 99

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • قیمت جدید دلار / دومین نرخ ارز صرافی ملی ۹۹/۱۰/۱۸

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش تجارت‌نی...
  • دلار باز هم ارزان شد / سومین نرخ ارز صرافی ملی ۹۹/۱۰/۱۸

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش تجارت‌نی...
  • قیمت دلار و یورو اعلام شد / نرخ ارز صرافی ملی ۹۹/۱۰/۱۸

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش تجارت‌نی...
  • سیزدهمین دوره حراج تهران

    سیزدهمین دوره حراج تهران | خبر خودرو

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، باشگاه خبرنگاران ...
  • مجلس مخالف آزادسازی قیمت خودرو است

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش خبرخودرو...
  • افزایش دوباره قیمت ترایتون | خبر خودرو

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، گروه بین الملل:قی...
  • ورود مجلس به شیوه جدید قیمت گذاری خودرو توسط شورای رقابت

    ورود مجلس به شیوه جدید قیمت گذاری خودرو توسط شورای رقابت

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، سخنگوی کمیسیون صن...

اطلاع از تازه ترین مطالب و اخبار در ایمیل شما:

TOP