کارشناسی خودرو اتو کارشناس

0912 7993 912
  • No products in cart.
  • صفحه اصلی
  • کارشناسی خودرو در محل
    • درخواست کارشناسی خودرو
    • خودرو های کارشناسی شده
    • نمونه کارشناسی کامل خودرو
  • مشاوره تلفنی خرید خودرو
  • فروش خودرو
    • درخواست فروش
  • آموزش و اخبار
    • راهنمای خرید خودرو دست دوم
    • مطالب فنی و آموزشی خودرو
    • اخبار خودرو
  • تماس با ما
اتو کارشناساطمینان در خرید خودرو

Blog

سه شنبه, 09 دی 1399 / منتشر شده در اخبار خودرو

ارتقای کیفی سه محصول تجاری ایران خودرو

Rate this post

به گزارش بخش خبری اتوکارشناس،

به گزارش «اخبار خودرو»،مدیرعامل ایران خودرو دیزل، با بیان این خبر، گفت: محصولاتی نظیر کامیون واگن هود با افزایش سطح کیفی از دو به سه ستاره، کشنده فوتون از سه به چهار ستاره و نیز مینی بوس آریان از دو به سه ستاره، موفق شدند کارنامه این شرکت را در سال جهش تولید درخشان کنند.
جواد توسلی مهر، با اشاره به تعهد حدود دو هزار میلیارد تومانی ایران خودرو دیزل به بازار، عنوان کرد: در حال حاضر ۱۵۰۰ دستگاه واگن هود، ۲۱۵ دستگاه اتوبوس و تعدادی مینی بوس و ون در برنامه تولید قرار دارد. در هشت ماهه گذشته نیز حدود ۷۵۰ دستگاه واگن هود تولید شده است. برای اجرای تعهداتی که موعد تحویل آنها تا انتهای امسال است، باید رشد ۴۰۰ درصدی را در تولیداتمان محقق کنیم.
وی با بیان این‌که با انسجامی که میان تمامی کارکنان دیزل ایجاد شده، در آذرماه امسال ۳۵۸ دستگاه واگن هود تولید شد، بیان کرد: این رقم تقریبا برابر با ۵۰ درصد تولید این محصول در هشت ماهه گذشته بوده و جهش بزرگی است که در ایران خودرو دیزل اتفاق افتاده است.
مدیرعامل ایران خودرو دیزل با اشاره به این‌که تولید اتوبوس که برای هشت سال متوقف شده بود، از آذرماه سال گذشته مجددا راه اندازی و تولید این محصول از سر گرفته شده است، اظهار کرد: در پی این اقدام که از سال گذشته برنامه ریزی آن آغاز و در تیرماه امسال محقق شد، تعهدات قابل توجهی در حوزه اتوبوس شهری ایجاد شد. این اتفاق موجب شد تا هم ایران خودرو دیزل رونق اقتصادی را تجربه کند و هم در میان تولید کنندگان داخلی سرآمد شود.
وی با بیان این‌که تولید ایران خودرو دیزل در حوزه اتوبوس، نسبت به رقبای خود از وضعیت بهتری برخوردار است، خاطرنشان کرد: تاکنون سفارش تولید حدود ۶۴۸ دستگاه اتوبوس را دریافت کرده ایم. از این تعداد ۲۱۵ دستگاه تا پایان سال تحویل می شود. در حال حاضر نیز حدود ۸۵ دستگاه از این تعداد تولید و ۷۹ دستگاه نیز تجاری سازی و تعدادی از آنها به سازمان شهرداری ها و دهیاری های شهرهای مختلف کشور ازجمله تهران تحویل شده است.
توسلی مهر با بیان این‌که در سال آینده با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تولید روزانه اتوبوس نسبت به امسال حدود ۱۰۰ درصد رشد خواهد کرد، تصریح کرد: در حوزه خودروهای کاربردی و سفارشی نیز، برای تولید آمبولانس مذاکرات خوبی با سازمان اورژانس کشور داشتیم که بر اساس آن مقرر شده است تا نیاز حدود دو هزار و ۱۰۰ دستگاه آمبولانس این سازمان را تامین کنیم. هم چنین مذاکرات تولید ۲۰ دستگاه بیمارستان سیار برای یکی از مراکز درمانی انجام گرفته و در حال پیگیری برای تنظیم و عقد قرارداد آن هستیم.

همچنین بخوانید:   شناسایی انبار خودرو‌های خارجی در بوشهر

Source link

مطالبی که ممکن است بخواهید بخوانید:

سرمایه گذاری سایپا برای طراحی و تولید خانواده موتور
قیمت خودروهای پرفروش‌ داخلی اعلام شد.
قیمت خودرو های پرفروش‌ داخلی اعلام شد
نحوه فروش خودرو در عید فطر از طریق اطلاعیه‌های رسمی اعلام خواهد شد

آخرین مطالب

  • قیمت کارخانه ای محصولات ایران خودرو – آبان 1400

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • روزنامه دنیای خودرو – شماره 1534

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، روزنامه دنیای خود...
  • لوسید ایر در یک نمایشگاه خودرو ظاهر می شود+ویدئو

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، گروه بین الملل: ی...
  • افزایش عرضه مواد اولیه راهکاری اساسی در کنترل قیمت خودرو است

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش خبر...
  • اطلاعیه ایران‌خودرو درباره بازگشت قیمت محصولات

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش خبرخودرو...
  • نمایش عمومی فیس لیفت فورد فوکوس مدل 2022 در نمایشگاه خودرو زوریخ

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، گروه بین الملل: پ...
  • افزایش قیمت خودرو منتفی شد

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • نخستین خودرو برقی چینی در اسپانیا عرضه می‌شود

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • نرخ ارز صرافی ملی امروز جمعه ۲۱ آبان

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش تجارت‌نی...
  • ایران خودرو

    آخرین موعد فروش فوری ایران خودرو (لینک) / تکلیف قیمت‌ها چه می‌شود؟

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش تجارت‌نی...
  • افزایش تولید روزانه ایران‌خودرو به دو هزار و ۵۰۰ دستگاه

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • خیز نیم‌تریلیون دلاری خودرو‌های برقی

    خیز نیم‌تریلیون دلاری خودرو‌های برقی

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، روزنامه همشهری: چ...
TOP