کارشناسی خودرو اتو کارشناس

0912 7993 912
  • No products in cart.
  • صفحه اصلی
  • کارشناسی خودرو در محل
    • درخواست کارشناسی خودرو
    • خودرو های کارشناسی شده
    • نمونه کارشناسی کامل خودرو
  • مشاوره تلفنی خرید خودرو
  • فروش خودرو
    • درخواست فروش
  • آموزش و اخبار
    • راهنمای خرید خودرو دست دوم
    • مطالب فنی و آموزشی خودرو
    • اخبار خودرو
  • تماس با ما
اتو کارشناساطمینان در خرید خودرو

Blog

سه شنبه, 16 دی 1399 / منتشر شده در اخبار خودرو

اوج ‌گیری تقاضا برای قطعات اوراقی موتورسیکلت و خودرو

Rate this post

به گزارش بخش خبری اتوکارشناس،

وضعیت خاص اقتصادی در کشور، موجب بروز تغییرات در بازارهای خودرو و موتورسیکلت شده است، اتفاقاتی که در شرایط دیگر، احتمالا به‌گونه‌ای متفاوت رخ می‌دادند. با آغاز به‌کار طرح تسهیل آزادسازی موتورسیکلت‌ های رسوبی در پارکینگ‌های سراسر کشور و نزدیک شدن به‌ زمان پایان این طرح،اعلام شد موتورسیکلت‌های بدون‌صاحب با دستور قضایی به فروش می‌رسند یا اوراق خواهند شد. این در حالی است که به‌دلیل عدم واردات خودروهای خارجی در سال‌های اخیر، مراکز اسقاط خودرو نیز با مشکلات گسترده مالی و حتی تعطیلی مواجه شده‌اند. اما در این‌میان ظاهرا شرایط مالی مصرف‌کنندگان بازار خودرو و موتورسیکلت به‌گونه‌ای تغییر کرده که استفاده از قطعات دست‌دوم یا مستعمل در این بازارها رواج یافته است. 
 
رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا، روز گذشته از ترخیص و ساماندهی ۱۱۸ هزار و ۶۱۰ موتورسیکلت رسوبی خبر داد و گفت: «تنها چند روز دیگر تا پایان طرح ترخیص این موتورسیکلت‌ها باقی مانده و امکان دارد این زمان تمدید نشود.»

سرهنگ محمدباقر سلیمی به مهر گفت: «طرح ویژه ساماندهی موتورسیکلت‌های رسوبی از ۱۸ آبان آغاز شد و تا ۱۸ دی ماه ادامه دارد. قرار است در این طرح، موتورسیکلت ‌هایی که تحت ‌عناوین مختلف، سال‌ هاست که در پارکینگ‌ ها توقیف هستند با تسهیلات ویژه‌ ای ترخیص شوند.»

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا ادامه داد: «ازمجموع موتورسیکلت‌هایی که به‌دلایل مختلف توقیف شده بودند، بیش‌از ۷۰ درصد در فرصت‌های قانونی تعیین‌تکلیف یا تا زمان تعیین تکلیف پرونده قضایی، ترخیص شده‌اند. به این ترتیب، تنها ۳۰درصد این موتورسیکلت‌ها در پارکینگ‌ها رسوب کرده‌اند.»

همچنین بخوانید:   تنظیم بازار و کاهش سوداگری با طرح عرضه خودرو

سلیمی ادامه داد: «بر اساس آماری که سامانه جامع پارکینگ نیروی انتظامی اعلام کرده است، حدود ۸۳۰ هزار موتورسیکلت از سال‌های گذشته در پارکینگ‌های ۱۲۴۷ شهر مختلف رسوب کرده‌اند.»

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا با اشاره به تسهیلات ویژه‌ای که برای ترخیص موتورسیکلت‌های رسوبی در نظر گرفته شده است، گفت: «تقسیط خلافی و سوابق تخلفاتی این موتورسیکلت‌ها، بخشودگی دو برابری جرایمی که از قبل وجود داشت، کاهش هزینه پارکینگ و محاسبه آن براساس نرخ مصوب سال ۱۳۹۴، اخذ تعهد از افرادی که در لحظه توقیف موتورسیکلت فاقد گواهینامه بوده‌اند، ازجمله تسهیلاتی هستند که برای ترخیص موتورسیکلت‌های رسوبی در نظر گرفته شده است.»

به گفته وی افرادی که در لحظه توقیف موتورسیکلت فاقد گواهینامه بودند با تعهد می‌توانند موتورسیکلت‌شان را ترخیص کنند، اما تا زمانی که گواهینامه دریافت نکنند، اجازه رانندگی یا استفاده از هر گونه وسیله‌نقلیه را ندارند.

اسقاط موتورسیکلت‌های بدون‌صاحب

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا با اشاره به اینکه متصرفان می‌توانند موتورسیکلت‌های رسوبی را ترخیص کنند، گفت: «برخی افراد، متصرف موتورسیکلت هستند نه مالک آن. این افراد اگر قبض پارکینگ داشته باشند یا سندی مبنی‌بر اینکه در لحظه توقیف موتورســـــیکلت، متصرف آن بوده‌اند، می‌توانند مانند مالکان با شرایط آســـــــانی که ارائه شده است، از خدمات ترخیص موتورسیکلت‌های رسوبی استفاده کنند.» 

وی با اشاره به موتورسیکلت‌هایی که بعد از اتمام طرح ترخیص موتورسیکلت‌های رسوبی در پارکینگ‌ها باقی مانده‌اند، گفت: «بعد از پایان طرح ترخیص موتورسیکلت‌های رسوبی، امکان دارد تعدادی از آنها همچنان در پارکینگ‌ها باقی بمانند. این موتورسیکلت‌ها اگر پرونده مفتوح قضایی داشته باشند تا زمان تعیین‌تکلیف در پارکینگ‌ها باقی خواهند ماند.»

همچنین بخوانید:   تحویل خودروی دنا پلاسِ اتومات به مشتریان در آینده نزدیک

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا ادامه داد: «اما بخش دیگر موتورسیکلت‌ها طبق قانون اموال بدون‌صاحب و متروکه به مقام قضایی تحویل داده می‌شود تا از آن طریق یا به مزایده گذاشته شده یا تحویل مراکز اسقاط شوند. در هر صورت، مقام قضایی برای موتورسیکلت‌های بلاصاحب رسوب‌شده در پارکینگ‌ها تصمیمات لازم را اتخاذ می‌کند.»

   از موتورسیکلت‌های اوراقی تا خودروهای اوراقی
 

اما اگر اسقاط موتورسیکلت‌های بدون صاحب رسوبی در پارکینگ‌ها که تعداد آنها اکنون سر به صدها هزار دستگاه می‌زند، اجرایی شود، این موضوع چه تاثیری بر وضعیت بازار می‌گذارد؟ 

تماس ما با رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو موفقیت‌آمیز نبود، اما ظاهرا این تنها بازار موتورسیکلت‌های اسقاطی نیست که در سال‌های اخیر به‌دلیل شرایط اقتصادی، دستخوش تغییر شده است.

محمدعلی رحیمی‌دولت‌آبادی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم مستعمل اتومبیل و صنوف وابسته، در گفت‌وگو با «دنیای ‌خودرو» ضمن اشاره به اینکه در صورت اسقاط موتورسیکلت‌ های رسوبی در پارکینگ ‌ها بازار قطعا دستخوش تغییر خواهد شد، گفت: «درحوزه تخصصی ما، یعنی اوراق و فروش قطعات مستعمل، می‌توان گفت در مدت اخیر به‌دلیل وضعیت اقتصادی، فروش قطعات دست‌دوم به شدت افزایش یافته است.»

رحیمی ادامه داد: «از یک‌سو به‌علت عدم واردات خودروهای خارجی، اسقاط خودرو به شدت کاهش یافته و ازسوی‌دیگر، به‌دلیل بالارفتن قیمت قطعات خودرو، افراد بسیاری به خرید قطعات مستعمل روی آورده‌اند. این موضوع درمورد خودروهای خارجی که قطعات یدکی آنها در بازار به‌سختی پیدا می‌شود، حتی شدیدتر است.» 

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم مستعمل اتومبیل ادامه داد: «البته واردات قطعات استوک قاچاق و غیرقاچاق از کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و ترکیه همچنان ادامه دارد، اما به‌نظر می‌رسد اگر میزان اسقاط خودرو دوباره به شرایط قبل بازگردد، بازار وارداتی در این حوزه هم تحت‌تاثیر قرار خواهد گرفت.»

همچنین بخوانید:   افزایش نسبی قیمت طلا و سکه در بازار امروز / قیمت طلا و سکه ۱۲ آبان

Source link

مطالبی که ممکن است بخواهید بخوانید:

۲۰ درصد لوازم یدکی خودرو در بازار تقلبی است
کاهش تقاضای خرید طلا و سکه در بازار
کاهش تقاضای خرید طلا و سکه در بازار
مهدی افهمی مدیر ارتباطات و امور بین الملل ایران خودرو شد

آخرین مطالب

  • قیمت کارخانه ای محصولات ایران خودرو – آبان 1400

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • روزنامه دنیای خودرو – شماره 1534

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، روزنامه دنیای خود...
  • لوسید ایر در یک نمایشگاه خودرو ظاهر می شود+ویدئو

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، گروه بین الملل: ی...
  • افزایش عرضه مواد اولیه راهکاری اساسی در کنترل قیمت خودرو است

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش خبر...
  • اطلاعیه ایران‌خودرو درباره بازگشت قیمت محصولات

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش خبرخودرو...
  • نمایش عمومی فیس لیفت فورد فوکوس مدل 2022 در نمایشگاه خودرو زوریخ

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، گروه بین الملل: پ...
  • افزایش قیمت خودرو منتفی شد

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • نخستین خودرو برقی چینی در اسپانیا عرضه می‌شود

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • نرخ ارز صرافی ملی امروز جمعه ۲۱ آبان

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش تجارت‌نی...
  • ایران خودرو

    آخرین موعد فروش فوری ایران خودرو (لینک) / تکلیف قیمت‌ها چه می‌شود؟

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش تجارت‌نی...
  • افزایش تولید روزانه ایران‌خودرو به دو هزار و ۵۰۰ دستگاه

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • خیز نیم‌تریلیون دلاری خودرو‌های برقی

    خیز نیم‌تریلیون دلاری خودرو‌های برقی

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، روزنامه همشهری: چ...
TOP