کارشناسی خودرو اتو کارشناس

0912 7993 912 | 021 777 22 116
  • No products in cart.
  • صفحه اصلی
  • کارشناسی خودرو در محل
    • درخواست کارشناسی خودرو
    • خودرو های کارشناسی شده
    • نمونه کارشناسی کامل خودرو
  • مشاوره تلفنی خرید خودرو
  • فروش خودرو
    • درخواست فروش
  • آموزش و اخبار
    • راهنمای خرید خودرو دست دوم
    • مطالب فنی و آموزشی خودرو
    • اخبار خودرو
  • تماس با ما
اتو کارشناساطمینان در خرید خودرو

Blog

یکشنبه, 06 تیر 1400 / منتشر شده در اخبار خودرو

رئیس دیوان عدالت اداری: 3 هفته دیگر ابهامات سند خودرو رفع می‌شود

Rate this post

به گزارش بخش خبری اتوکارشناس،

به گزارش «اخبار خودرو» به نقل از ایرنا،رئیس دیوان عدالت اداری گفت: برگ سبزی که توسط پلیس به مردم ارایه می شود قطعا سند رسمی است و در خصوص انتقال سند قطعی در دفاتر اسناد رسمی قانون دچار ابهام است که با دستور ویژه ایی این موضوع در دست بررسی است و تا ۳ هفته آینده نظر نهایی دیوان عدالت اداری در این مورد اعلام خواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد مصدق روز یکشنبه بعد از بازدید از مجتمع قضایی و پزشکی قانونی شهرستان اسلامشهر با حضور در جلسه شورای اداری این شهرستان ضمن تبریک به مناسبت هفته قوه قضاییه گفت: مسئولان عالی دستگاه قضایی به نیابت از رئیس قوه قضائیه حسب مورد به دادگستری‌ها و مجتمع‌های قضایی سرکشی می‌کنند و مشکلات آن‌ها را بررسی و به اطلاع ریاست قوه می‌رسانند.

رئیس دیوان عدالت اداری در رابطه با اجرای سند تحول قضایی، گفت: مبارزه جدی با فساد از برنامه‌های مهم این سند است و ریاست قوه قضاییه این موضوع را مطالبه گری می‌کنند و در طول مدتی که ایشان رئیس قوه قضاییه بودند آمارها نشان می‌دهد که این شعار محقق شده است.

حجت الاسلام و المسلمین مصدق هوشمندسازی الکترونیکی دستگاه قضایی را از دیگر نکات مهم سند تحول دستگاه قضایی دانست و افزود: صبح امروز در دیوان عدالت اداری چندین سامانه هوشمند و رایانه‌ای افتتاح شد که این سامانه‌ها فقط در جهت کمک به مردم است و مردم می‌تواند از هر کجای کشور مسائل و موضوعات قضایی خود را پیگیری کند.

همچنین بخوانید:   کاهش ارز نیمایی قیمت آلومینیوم مصرفی صنعت خودرو را افزایش داد

رئیس دیوان عدالت اداری یکی از راه‌های مبارزه جدی با فساد در دیوان عدالت اداری را تشکیل کارگروه‌های مشترک با نخبگان و مدیران دستگاه های اجرایی دانست و افزود: تمام تلاش خود را انجام داده ایم که با ایجاد این کارگروه‌ها مشکلات مردم در دستگاه مربوطه حل و فصل شود و اگر مشکلات حل نشد، به دیوان عدالت اداری شکایت کنند.

دکتر مصدق گفت: دیوان عدالت اداری افتخار قانون اساسی است و ما همه تلاش خود را کرده ایم که تمام مسائل را به صورت علمی و پژوهشی حل کنیم.

وی با بیان اینکه سند تحول قضایی ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: با رفتن آیت الله رئیسی به قوه مجریه اجرای این سند متوقف نخواهد شد و برنامه‌های آتی قوه قضاییه بر اساس آن سند تنظیم خواهد شد.

وی ادامه بیان داشت: برگ سبزی که توسط پلیس به مردم ارایه می شود قطعا سند رسمی است و در خصوص انتقال سند قطعی در دفاتر اسناد رسمی قانون دچار ابهام است که با دستور ویژه ایی این موضوع در دست بررسی است و تا ۳ هفته آینده نظر نهایی دیوان عدالت اداری در این مورد اعلام خواهد شد.

Source link

مطالبی که ممکن است بخواهید بخوانید:

دفاع تمام‌قد از فرمول جدید قیمت خودرو
دفاع تمام‌قد از فرمول جدید قیمت خودرو
شقایق های وحشی اراک | خبر خودرو
قیمت روز محصولات سایپا در بازار ۷ آبان ۱۴۰۰+جدول

این مطلب را به اشتراک بگذارید.

آخرین مطالب

  • قیمت کارخانه ای محصولات ایران خودرو – آبان 1400

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • روزنامه دنیای خودرو – شماره 1534

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، روزنامه دنیای خود...
  • لوسید ایر در یک نمایشگاه خودرو ظاهر می شود+ویدئو

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، گروه بین الملل: ی...
  • افزایش عرضه مواد اولیه راهکاری اساسی در کنترل قیمت خودرو است

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش خبر...
  • اطلاعیه ایران‌خودرو درباره بازگشت قیمت محصولات

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش خبرخودرو...
  • نمایش عمومی فیس لیفت فورد فوکوس مدل 2022 در نمایشگاه خودرو زوریخ

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، گروه بین الملل: پ...
  • افزایش قیمت خودرو منتفی شد

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • نخستین خودرو برقی چینی در اسپانیا عرضه می‌شود

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • نرخ ارز صرافی ملی امروز جمعه ۲۱ آبان

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش تجارت‌نی...
  • ایران خودرو

    آخرین موعد فروش فوری ایران خودرو (لینک) / تکلیف قیمت‌ها چه می‌شود؟

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش تجارت‌نی...
  • افزایش تولید روزانه ایران‌خودرو به دو هزار و ۵۰۰ دستگاه

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، به گزارش «اخبار خ...
  • خیز نیم‌تریلیون دلاری خودرو‌های برقی

    خیز نیم‌تریلیون دلاری خودرو‌های برقی

    به گزارش بخش خبری اتوکارشناس، روزنامه همشهری: چ...
TOP